GÖTEBORG

 

GÖTEBORG

Chalmers Studentbostäder

Chalmers Studentbostader

Chalmers Studentbostäder erbjuder studerande vid Chalmers och Göteborgs Universitet ett varierat utbud av lägenheter. Bostadsområdena är attraktivt belägna, nära centrum och högskolorna. Totalt har Chalmers Studentbostäder 2121 student- och forskarbostäder.

Läs mer

SGS Studentbostäder

SGS Studentbostäder är Göteborgs största studentbostadsföretag med 8 000 bostäder. Studentbostäderna är uppdelade i fyra förvaltningsområden: Johanneberg, Rosendal, Olofshöjd och Utlanda, med ett brett utbud av hem, allt från rum i korridorboende till minikollektiv.

Med visionen ‘Hem för bättre studietid’​ verkar stiftelsen för att bygga studentbostäder samt att ingen student ska behöva tacka nej till en studieplats på grund av bostadsbrist.

Läs mer

Studentbostäder i Norden

Studentbostäder i Norden har bostäder på flera områden i Göteborg. I moderna och expansiva Lindholmen bor du på Lärdomsgatan nära gym, bibliotek, restauranger och butiker. Med färja, buss eller cykel är du inne i centrala Göteborg på ett par minuter. Komplexet som erbjuder gemensam tvättsuga, cykelrum, elektroniskt passagesystem och miljörum ligger granne med vattnet och Chalmers. Här finns 156 studentbostäder om 26 kvm, vissa med havsutsikt.

På Beryllgatan i Västra Frölunda har vde208 lägenheter totalt, både 1:or och 2:or. I området har du närhet både till grönområde, mataffär och goda kommunikationer till city, universitet och högskolor. Möblerad etta om 22 kvm, tvättstuga i området. Lägenheten är möblerad med en säng, hurts, skrivbord, arbetsstol, köksbord två stolar ingår. Inflyttning från 1 juli.

Läs mer

 

Fler studentbostäder i Göteborg: