VÄXJÖ

 

VÄXJÖ

Heimstaden

Bild kommer snart

Välkommen till Campus i Växjö. Hos oss finner du lägenheter i olika storlekar och med olika standard för att tillgodose de behov och önskemål som finns. Fastigheterna ligger inom Universitetsområdet med gångavstånd till de flesta serviceinrättningar samt har närhet till skog och natur.

Läs mer

Studentbostäder i Sverige

I Växjö erbjuder Studentbostäder i Sverige ljusa och välplanerade genomgångslägenheter på 1 rum och kök om 29 kvadratmeter belägna i loftgångshus med egen ingång. I hyran ingår el, värme, vatten samt tv och bredband. Tio månaders hyra, två månader hyresfritt.

Läs mer

Växjöbostäder

Vaxjobostader

Välkommen till Campus i Växjö! Nära naturen, två vackra sjöar och till centrum. Här bygger, utvecklar och sköter Växjöbostäder boendet för fler än 2 000 studenter. Vill du bo nytt, ha 10-månadershyra, att allt ingår i hyran, att det ska vara billigt eller vill du kanske dela boende? Kolla in vilket av våra studentboenden som passar för dig!

Hu

Studentbostäder i Sverige

På Fiolvägen bor du nära universitetet och grönområden samt tar dig enkelt och snabbt till centrala Lund. På det gröna och hemtrevliga området finns tillgång till parkering och förråd att hyra. Här finns 86 ljusa och välplanerade genomgångslägenheter på 1 rum och kök om 34 kvm beläget i loftgångshus med egen ingång.

Läs mer r vill du bo?
Docenten: Vardagslyx med grym utsikt! Modernt och alldeles nybyggt.
Forskaren: Lummigt och levande mitt på Campus! Bo själv, ”twogether” eller ”threegether”. Lyan: Vårt största kvarter! Korridorsboende eller mindre lägenheter.
Slottsstaden: Populära ettor och treor i slottsmiljö!
Universitetet: En oas med små lägenheter mitt i studentlivet!

Läs mer om Växjöbostäder på vår hemsida och registrera dig i studentbostadskön på Boplats Växjö redan idag.

Läs mer

Fler studentbostäder i Växjö