VÄXJÖ

 

VÄXJÖ

Heimstaden

På campus i Växjö har Heimstaden lägenheter i olika storlekar och med olika standard för att tillgodose de behov och önskemål som finns.

Fastigheterna ligger i ett område som heter Teleborg, beläget inom Universitetsområdet med gångavstånd till de flesta serviceinrättningar och med cirka 10 minuter med buss från centrum. Att bo i studentlägenhet i Teleborg är med sin vackra omgivning både rogivande och inspirerande. Runt Växjö finner man ett skogrikt område som bjuder upp till härlig vandring och vacker miljö. Det är en innovativ stad som med många sevärdheter.

Läs mer

K2A Studenthus

Ska du studera i Växjö? Välkommen till K2A Studenthus! Vi är ett rikstäckande studentbostadsbolag med 213 studentbostäder i Växjö. Hos oss bor du i en egen lägenhet utrustad med allt du behöver med eget kök och badrum. Vi har två olika studentfastigheter i Växjö, Hortonomen och Slottstaden. Båda ligger på toppläge precis intill Linnéuniversitetet.

Som boende hos oss har du både möjlighet att byta ort under din studietid då vi har lägenheter över hela Sverige. K2AStudenthus är ett dotterbolag till K2A som har hyreslägenheter i Stockholm, Växjö, Lund, Enköping, Västerås, Örebro, Norrtälje, Uppsala, Gävle och Luleå och genom det gemensamma kösystemet kan du enkelt få ett förstahandskontrakt när du är klar med studierna. Välkommen att hitta den bästa lägenheten under din studietid hos oss!

Läs mer

Studentbostäder i Norden

Växjö är en expansiv stad i vackra Småland och hos Studentbostäder i Norde bor du cirka 800 meter söder från dess växande universitet, nära Teleborgs Centrum och med bra förbindelser till allt Växjö har att erbjuda. På området finns gemensam tvättstuga och parkeringsmöjligheter.

Studentbostäder i Norden erbjuder ljusa och välplanerade genomgångslägenheter på 1 rum och kök om 29 kvadratmeter belägna i loftgångshus med egen ingång. Kök med kyl/frys och ugn med spishäll. Eget badrum med dusch. Gott om plats för förvaring med garderober och hatthylla i hallen, till bostaden hör också ett förråd. I hyran ingår el, värme, vatten samt tv och bredband. Tio månaders hyra med hyresfritt i juli och augusti.

Läs mer

Växjöbostäder

Vaxjobostader

Välkommen till Campus i Växjö! Nära naturen, två vackra sjöar och till centrum. Här bygger, utvecklar och sköter Växjöbostäder boendet för fler än 2 000 studenter. Vill du bo nytt, ha 10-månadershyra, att allt ingår i hyran, att det ska vara billigt eller vill du kanske dela boende? Kolla in vilket av våra studentboenden som passar för dig!

Läs mer

Fler studentbostäder i Växjö