TROLLHÄTTAN

 

TROLLHÄTTAN

Eidar AB

Eidar förvaltar mer än 460 studentbostäder, och fortsätter att bygga fler. Det bidrar till att Trollhättan är en av få städer i Sverige som lever upp till bostadsgarantin för studenter.

Elefanten erbjuder 272 lägenheter med ett unikt läge bara 500 meter från Högskolan Väst och stadens centrum, med närhet till restauranger, caféer och nöjen, affärer och tåg- och busstationen. Här får du studentgemenskap samtidigt som du bor i egen lägenhet med eget pentry och badrum.

Lägenheterna har ljusa väggar och trämönstrade golv. Tre av husen byggdes 2009 och i det fjärde huset, ”Ingenjörshuset”, tillkom år 2017 ytterligare 27 studentlägenheter.

  • 1 rum m pentry, 20,1 kvm – 39,7 kvm, 257 st
  • 2 rum m pentry, 35-50 kvm, 15 st

Förutom i kvarteret Elefanten har Eidar har studentbostäder i Vita Villan, Magnetiten, Skördetröskan och på Lantmannavägen

Läs mer

Studentbostäder i Norden

På Karlstorpsvägen bor du nära högskolan, grönområden och bara 10 minuter med buss från centrala Trollhättan som erbjuder ett stort utbud av kultur och nöje. På området, som ligger ca 900 m från högskolan, finns tillgång till parkering och gemensam tvättstuga. Här finns 144 bostäder. Ljusa och charmiga genomgångslägenheter på 1 rum och kök om 34 kvm med egna ingångar från bottenplan eller loftgång. Vid ingången finns en mysig alkov som leder genom köket till vardagsrumsdel. Kök med kyl/frys samt ugn med spishäll. Eget badrum med dusch.

Läs mer