SUNDSVALL

 

SUNDSVALL

K2A Studenthus

Ska du studera i Sundsvall? Välkommen till K2A Studenthus! Vi är ett rikstäckande studentbostadsbolag med 318 studentlägenheter i Sundsvall. Här bor du i en egen lägenhet med eget kök och badrum.

Som boende hos oss har du både möjlighet att byta ort under din studietid då vi har lägenheter över hela Sverige. K2AStudenthus är ett dotterbolag till K2A som har hyreslägenheter i Stockholm, Växjö, Lund, Enköping, Västerås, Örebro, Norrtälje, Uppsala, Gävle och Luleå och genom det gemensamma kösystemet kan du enkelt få ett förstahandskontrakt när du är klar med studierna. Välkommen att hitta den bästa lägenheten under din studietid hos oss!

Läs mer

Mitthem

Mitthem

Mitthem har drygt 900 studentlägenheter både nära Campus, centralt i stan och på cykelavstånd från universitetet. Tillsammans med andra aktörer arbetar Mitthem för att upprätthålla Sundsvalls kommuns bostadsgaranti för heltidsstudenter vid Mittuniversitet. Även distandsstudenter är välkomna att söka studentbostad hos Mitthem, men omfattas inte av bostadsgarantin. Om du redan nu planerar att bli Sundsvallsbo efter dina studier kan du även registrera dig som sökande av vanliga lägenheter hos oss. Då kommer du att ha tillgodoräknat dig många köpoäng den dag som det blir aktuellt att byta bostad.

Läs mer