ÖREBRO

 

ÖREBRO

K2A Studenthus

Ska du studera i Örebro? Välkommen till K2A Studenthus! Vi är ett rikstäckande studentbostadsbolag med 612 studentbostäder i Örebro. Hos oss bor du i en egen lägenhet utrustad med allt du behöver med eget kök och badrum med tvättmaskin och en del lägenheter har balkong. Dessutom har du tillgång till vår elbilspool Bobil och ett Café. Vi har två olika områden med 306 bostäder i varje område. Bredband, el, vatten och uppvärmning av bostaden ingår i hyran.

Som boende hos oss har du både möjlighet att byta ort under din studietid då vi har lägenheter över hela Sverige. K2A Studenthus är ett dotterbolag till K2A som har hyreslägenheter i Stockholm, Enköping, Västerås eller Örebro och genom det gemensamma kösystemet kan du enkelt få ett förstahandskontrakt när du är klar med studierna. Välkommen att hitta den bästa lägenheten under din studietid hos oss!

Läs mer

Örebrobostäder

Orebro

Så kul att du vill bo i Örebro! ÖrebroBostäder (ÖBO) har cirka 2 200 studentbostäder i olika delar av Örebro. Utbudet är varierat och du kan bo i egen lägenhet eller i korridorsrum, möblerat eller omöblerat. Bostäderna består till största delen ettor, men det finns även tvåor och treor. Det är dina önskemål om hur du vill bo som styr.

De flesta studentbostäder ligger vid universitetsområdet, och en stor del av dem på campus. Det finns även studentbostäder för dig som vill bo mer centralt eller på den västra sidan av stan, självklart med bra bussförbindelser och cykelvägar till universitetet.

Alla hyreslediga studentbostäder presenteras på obo.se. Välkommen hem!

Läs mer

Fler studentbostäder i Örebro