MALMÖ

MALMÖ

Basecamp student

Basecamp Students 583 studentbostäder i Västra Hamnen i Malmö är ett unikt boende med fokus på bekvämlighet och gemenskap under studietiden. Alla lägenheter är fullt möblerade med kokvrå, helkaklat badrum och tillgång till alla gemensamma faciliteter i huset. Wifi, el, värme och vatten är inkluderat i hyran, allt för att göra det enkelt att flytta in och bo hos Basecamp.

Basecamp Malmö vill bidra till att göra studietiden så bra den bara kan bli. Utöver lägenheterna finns gemensamma kök, eventrum, fullt utrustat gym och gruppträningsrum, bio, studieplatser, lounge och bemannad reception. Allt tillgängligt och exklusivt för våra boende och inkluderat i hyran. Vår personal som finns tillgänglig i huset skapar aktiviteter och evenemang tillsammans med de boende i syfte att fylla huset med liv, gemenskap och möten.

Basecamp Malmö ligger på Tåtplatsen 2, precis invid Masttorget där service som mataffär, systembolag, café och restauranger finns precis utanför dörren. Västra Hamnens parker, strandpromenad och övriga utbud ligger runt hörnet. Malmö universitet och centrala delarna av staden finns på promenad- eller cykelavstånd. Närmaste busshållplats ligger 200 meter från entrén.

Läs mer

Heimstaden

Heimstaden/Malmö Studenthus är Malmös största studentboende med sina 665 lägenheter. Huset ligger i området Kryddgården i Rosengård, cirka 20 min cykelväg till centrum. Lägenheterna är renoverade mellan 2006-2010 och varje lägenhet har eget kök och badrum. Storlekarna varierar mellan 21-33 kvm och många av lägenheterna har stora balkonger i västerläge. I mitten av huset finns digitaliserade tvättstugor med självdoseringssystem samt gemensamma sällskaps- och studierum. Precis runt hörnet finner man stora grönområden, Rosengårdsstationen och ett nyrenoverat gym. Det är 10-månadershyra vilket innebär att juli och augusti är hyresfria.

Hyresvärden har sitt kontor i huset och finns alltid nära till hands. Under året arrangeras flera event för de som vill vara med, bland annat två grillfester, bowling, skridskoåkning etc. På hemsidan finns mer information, bilder, planlösningar och intresseformulär för att placeras i kön för bostad.

Läs mer

MKB Fastighets AB

MKB

MKB Student erbjuder något för alla!

Egen lägenhet med kök och badrum, tvåa för familjen, korridorsrum eller spännande kommande nyproduktion. Med 1009 lägenheter fördelade i 12 fastigheter erbjuds en stor variation för ditt önskade nya boende. Samtliga fastigheter är belägna med bekvämt cykelavstånd till högskolan, bibliotek, affärer och nöjesliv. För att främja trygghet, gemenskap och kvalité finns i de stora husen gemensamma utrymmen som gym, studierum, cykelrum med verkstad, bytesrum och öppna MKB kontor.  Här börjar din boendekarriär! Du behåller din kötid när du blir erbjuden en studentlägenhet vilket skapar möjligheten att flytta vidare inom MKB även efter studietiden.

Med kraft på kundservice är MKB Student vinnare av Sveriges nöjdaste kunder (Nöjd Studbo 2017). Välkommen hem!

Läs mer

Studentbostäder i Norden

I Oxie, i närheten av Malmö, har Studentbostäder i Norden fräscha lägenheter redo för inflyttning. Här kan du bo om du studerar (15hp/termin) i Malmö, Lund och även Köpenhamn. Kristineberg Park ligger ca 10 km från Malmö city, nära grönområden och kommunikationer direkt till högskola och universitet i Malmö och Lund. I bostadsområdet finns innergårdar med utemöbler som gör det möjligt att umgås och studera. Husen är byggda i två våningar vilket ger en radhuskänsla. Närhet till golfbanor och fritidsaktiveter såsom jogging, fotbollsplan och sköna promenader. I centrum finns butiker och restauranger samt tillgång till vårdcentral mm. Det finns tillgång till parkering för cyklar samt även för bil (hyres separat).

För att få hyra våra studentlägenheter krävs att du studerar vid universitet/högskola, yrkeshögskola eller annan studiemedelsberättigad eftergymnasial utbildning, samt att du kan styrka detta.

Läs mer

Fler studentbostäder i Malmö