LULEÅ

 

LULEÅ

Heimstaden

Heimstadens studentboende i Luleå ligger i ett område som heter Porsögården, cirka 1 km från universitetet och 5 km från centrala Luleå. Närheten till naturen är Porsögårdens starkaste signalement. Här finner du välplanerade studentlägenheter i naturskönt område. Lägenheterna är på 22 kvm med kokvrå och stort badrum med dusch. Du har även tillgång till ett större gemensamt kök. I området finner du en fristående tvättpaviljong med självdoserande maskiner, öppet dygnets alla timmar. Denna bokar du enkelt via din personliga sida.

Porsögårdarna är belägna intill universitetsområdet med max 5 minuters gångavstånd. De kommunala bussförbindelserna finner du i anslutning till området, cirka 10-15 minuters färd in till centrala Luleå.

Läs mer

K2A Studenthus

Ska du studera i Luleå? Välkommen till K2A Studenthus! Vi är ett rikstäckande studentbostadsbolag med 199 studentlägenheter i Luleå. Här bor du i en nybyggd lägenhet med eget kök och badrum.

Som boende hos oss har du både möjlighet att byta ort under din studietid då vi har lägenheter över hela Sverige. K2AStudenthus är ett dotterbolag till K2A som har hyreslägenheter i Stockholm, Växjö, Lund, Enköping, Västerås, Örebro, Norrtälje, Uppsala, Gävle och Luleå och genom det gemensamma kösystemet kan du enkelt få ett förstahandskontrakt när du är klar med studierna. Välkommen att hitta den bästa lägenheten under din studietid hos oss!

Läs mer

Studentbostäder i Norden

Luleå är kuststaden belägen mitt i den storslagna norrländska naturen. Här har Studentbostäder i Norden omkring 1 300 ljusa och kvadratsmarta studentlägenhet och kan erbjuda allt från 1 rum ock kokvrå på 16 kvm till 3 rum och kök på 70 kvm samt rum i delade lägenheter. Det finns också både möblerade och omöblerade alternativ. Fastigheterna ligger både mitt på campus och 10 minuters promenad ifrån, på områdena finns tillgång till gemensam tvättstuga och bastu samt tillgång till parkering.

Läs mer


Fler studentbostäder i Luleå: