LINKÖPING

 

LINKÖPING

ByggVesta

Colonia ligger precis intill Campus Valla och består utav 370 studentlägenheter med tillhörande gemensamhetsutrymmen. Genom konceptet Live to Grow lägger ByggVesta mycket fokus på trygghet och gemenskap, bland annat genom en närvarande förvaltning och personlig kontakt. Dessutom behåller man sina köpoäng när man får en studentlägenhet, vilket ger en bättre chans att få vanlig hyresrätt när studietiden är över.

Läs mer

Heimstaden

Heimstadens studentboende i Linköping ligger i ett område som heter Ryds Allé, cirka 1 km från universitetet. Oavsett om du väljer att bo i någon av Heimstadens korridorer eller i en av studentlägenheterna, upptäcker du snart att det här är platsen där du vill ha din hemvist under studietiden. Utemiljön stimulerar till avkoppling såväl som till gemenskap med grillplatser och fina grönytor. Bostäderna har smarta planlösningar och de gemensamma utrymmena i korridorernas kök och allrum skapar goda förutsättningar för en korridorkultur som berikar studentlivet. Alldeles intill finns busshållplats och Ryds Centrum med matbutik, närservice och kårhuset Ryds Herrgård. Med ett par minuters cykelfärd befinner du dig mitt på Campus Valla.

Läs mer

K2A Studenthus

Ska du studera i Linköping? Välkommen till K2A Studenthus! Vi är ett rikstäckande studentbostadsbolag med 90 nybyggda studentlägenheter i Linköping. Hos oss bor du i en egen, topputrustad lägenhet med diskmaskin och kombimaskin i lägenheten på bästa läge precis intill Linköpings universitet.

Som boende hos oss har du både möjlighet att byta ort under din studietid då vi har lägenheter över hela Sverige. K2AStudenthus är ett dotterbolag till K2A som har hyreslägenheter i Stockholm, Växjö, Lund, Enköping, Västerås, Örebro, Norrtälje, Uppsala, Gävle och Luleå och genom det gemensamma kösystemet kan du enkelt få ett förstahandskontrakt när du är klar med studierna. Välkommen att hitta den bästa lägenheten under din studietid hos oss!

Läs mer

Studentbostäder i Linköping

Studentbostader i Lkpg

Studentbostäder i Linköping äger och förvaltar cirka 4 600 studentbostäder i områden nära universitetet. Störst är Ryd med 2 700 studentbostäder. Övriga områden är Flamman och Fjärilen i Gottfridsberg, Lambohov, Valla och T1. De erbjuder både kollektiva boendeformer och lägenheter i olika storlekar.

Läs mer