KARLSKRONA

 

KARLSKRONA

Karlskronahem

Karlskronahem

Inte många städer kan erbjuda ett studentboende med så mycket havskänsla som Karlskrona! Bor du på Gräsvik bor du på Campus med närhet till både havet, tågstationen och tio minuters cykelavstånd till centrala Karlskrona. Du kan också välja att bo mer centralt, på Trossö, men fortfarande med cykelavstånd till BTH.

Att bo centralt i Karlskrona är att ha allt inom räckhåll. Havet gör sig påmint vart du än går. Stadsliv med shopping, restauranger och kaféer finns runt hörnet. Ta del av samlingarna på Marinmuseum och Blekinge museum, njut av musiklivet på Konserthuset eller strosa bara runt i en stadskärna som erbjuder historiska tillbakablickar likväl som modern cityliv. Du kan bo i delat boende med andra, eget boende, valfriheten är stor när det kommer till välja hur du vill bo hos Karlskronahem.

Läs mer

Studentbostäder i Norden

DCIM100MEDIADJI_0902.JPG

I Karlskrona har Studentbostäder i Sverige över 350 studentbostäder. På Kolonivägen 1 finns kvadratsmarta ett rum och kokvrå på mellan 15 – 18 kvm samt större ettor på 25 – 28 kvadrat med balkong. På Minervavägen 20, bara ett stenkast från BTH, finns ljusa och välplanerade ett rum och kök på 34 – 40 kvm. I hyran ingår el, värme, vatten samt tv och bredband.

Läs mer