JÖNKÖPING

 

JÖNKÖPING

Brandtornet

Brandtornet

Brandtornet äger och förvaltar cirka 250 studentbostäder i centralt belägna fastigheter i Jönköping, fördelade på enskilda lägenheter och rum i kollektiv. Alla våra studentbostäder har möjligheter till bredband samt är anslutna till Com Hems kabel-TV nät. Lediga lägenheter förmedlas via studentbostad Jönköping. www.studbo.se

Läs mer

Studentbostäder i Norden

Campus Träbyn innefattas av totalt 407 studentlägenheter i olika utförande. I Etapp 1 med inflytt 20 Augusti finns 101 lägenheter. Från yteffektiva 1 Rok, 25 kvm upp till rymliga kompis 2 Rok på 45 kvm. Samt ett gym kommer att byggas. Området består av fyra flerbostadshus, i tre-fyra våningsplan med suterräng och är byggt på ett klimatsmart och hållbarhet sätt genom stommar av trä, tak av sedum och energiförbrukning baserat på solceller.

Här finns det stora ytor för social samvaro i studierum och gemensamma lokaler. I området finns utegym, tvättstuga, miljöstation, cykel och bilparkering samt ett växthus. Allt för ett enkelt och härligt studentliv i Jönköping!
Endast några minuters promenad till populära shoppingcentret A6 där du finner både Coop och Ikea samt cykelavstånd till universitetet.

Läs mer

Fler studentbostäder i Jönköping: