GÄVLE

 

GÄVLE

Gavlegårdarna

Gavlegardarna

Ända sen 1917 har Gavlegårdarna sett till att gävleborna bor bra och känner sig hemma i sin bostad. Som kommunalt bostadsbolag har Gavlegårdarna ett stort antal studentbostäder i flera områden i Gävle. Bostäderna varierar i storlek och utformning med allt från studentrum i delade lägenheter till egen bostad. Området med flest studentbostäder heter Campus Sätra. Alla studentbostäder ligger på gång- eller cykelavstånd från både centrum och högskolan. Det finns också god kollektivtrafik med bussar som regelbundet kör mellan de olika stadsdelarna.

Läs mer

K2A Studenthus

Ska du studera i Gävle? Välkommen till K2A Studenthus! Vi är ett rikstäckande studentbostadsbolag med 295 nybyggda studentbostäder i Gävle. Hos oss bor du i en egen lägenhet utrustad med allt du behöver med eget kök och badrum med tvättmaskin. Vi har två olika studentbostadsområden i Gävle, Kungsbäck och Olsbacka. Från lägenheten tar du dig snabbt till campus. I hyran ingår bredband, el, vatten och uppvärmning av bostaden.

Som boende hos oss har du både möjlighet att byta ort under din studietid då vi har lägenheter över hela Sverige. K2A Studenthus är ett dotterbolag till K2A som har hyreslägenheter i Stockholm, Enköping, Västerås eller Örebro och genom det gemensamma kösystemet kan du enkelt få ett förstahandskontrakt när du är klar med studierna. Välkommen att hitta den bästa lägenheten under din studietid hos oss!

Läs mer