UPPSALA

 

UPPSALA

Fler av Uppsalas nationer hyr ut sina bostäder via en gemensam portal. Du hittar den här, eller läs mer under respektive nation.

Heimstaden

I Uppsala har Heimstaden 2014 studentlägenheter/rum (1-2 rok) fördelade i tolv hus. Tio av dem har nyligen fått solceller installerade på sina tak, vilka kommer att förse området med en del av årselförbrukningen.

Läs mer

K2A Studenthus

Ska du studera i Uppsala? Välkommen till K2A Studenthus! Vi är ett rikstäckande studentbostadsbolag med 108 nyproducerade studentlägenheter i Uppsala. Här bor du i en totalrenoverad fastighet med gammal charm i en egen lägenhet, i en dubblett eller kollektivboende.

Som boende hos oss har du både möjlighet att byta ort under din studietid då vi har lägenheter över hela Sverige. K2AStudenthus är ett dotterbolag till K2A som har hyreslägenheter i Stockholm, Växjö, Lund, Enköping, Västerås, Örebro, Norrtälje, Uppsala, Gävle och Luleå och genom det gemensamma kösystemet kan du enkelt få ett förstahandskontrakt när du är klar med studierna. Välkommen att hitta den bästa lägenheten under din studietid hos oss!

Läs mer

Stiftelsen Norrlandsgårdarna

Norrlandsgardarna

Stiftelsen Norrlandsgårdarna är Norrlands nations studentbostäder i Uppsala. De kan erbjuda studentrum och lägenheter på Studentvägen samt små lägenheter för 1-2 boende i kvarteret Observatoriet intill Ekonomikum.

Läs mer

Stiftelsen Snerikes Studentbostäder

Stiftelsen Snerikes Bostäder erbjuder studentbostäder åt Södermanlands-Nerikes nations medlemmar. Samtliga bostäder är centralt belägna, nyrenoverade och fräscha. För mer information vänligen gå in på www.snerikes.se/bostader.

Läs mer

Stiftelsen Ultuna Studentbostäder (SUSbo)

Ultuna

På SUSbo bor du nära naturen i direkt anslutning till Sveriges lantbruksuniversitet, SLU i Uppsala. Med cykel eller buss tar du dej enkelt in till city på 15 minuter.

Som aktiv student på SLU har du möjlighet att söka till SUSbos fräscha korridorboenden, dubbletter eller lägenheter. Många hyresgäster uppskattar de fina och välstädade korridorboendena och blir kvar under lång tid. Andra väljer att hyra någon av de prisvärda lägenheterna, kanske en med egen uteplats! De flesta av bostäderna är djurtillåtna och det finns även en hunddusch på området.

SUSbo stävar efter att ge personlig och bra service. Kontoret ligger på området så det är lätt att komma i kontakt med personal vid stora som små ärenden. Välkommen till SUSbo!

Läs mer

Stiftelsen Västmanlands-Dala nations studentbostäder

V-dala

Stiftelsen Västmanlands-Dala nations studentbostäder instiftades på 50-talet. Syftet är att kunna erbjuda medlemmarna billiga och bra studentbostäder. Stiftelsen har genom åren uppfört fastigheter i kvarteren Triangeln, Svartman, Observatorieparken samt Majklockan i Uppsala. Idag har de över 800 bostäder – korridorsrum, ettor och lägenheter. För att söka Stiftelsens bostäder går du in på www.natonsgardarna.se, medlemskap i V-Dala nation krävs

Läs mer

Stiftelsen Waldenströmska studenthemmet

Waldenstromska

Stiftelsen Waldenströmska studenthemmet och har sedan starten 1919 varit och är ett kristet studenthem med ekumenisk bredd. Studenter med anknytning till kristna samfund ges viss förtur. De har både korridorsrum och lägenheter.

Läs mer

Stiftelsen Östgötagården

Stiftelsen Östgötagården tillhandahåller studentbostäder för Östgöta Nations medlemmar. Bostäderna är centralt belägna, väl underhållna och anpassade efter marknadens och Östgöta Nations behov.

Läs mer

Studentstaden (Uppsalahem)

Studentstaden

Studentstaden ägs av Uppsalahem AB som är Uppsalas ledande bostadsbolag. Studentstaden äger 3911 studentrum och studentlägenheter och erbjuder flest studenter tak över huvudet i Uppsala. Studentstaden bidrar till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och utveckla studentboende.

Läs mer

Uppsala University Housing Office

UUHO

Uppsala University Housing Office erbjuder bostäder åt internationella studenter och gästforskare vid Uppsala universitet. De flesta bostäder är kollektivboenden med möblerade rum och delade, gemensamma utrymmen. Uppsala University housing Office administreras av Akademihotellet, ett centralt beläget hotell öppet för alla.

Läs mer

Fler studentbostäder i Uppsala